Saracen Condition – Improver Cubes 20 kg

253,00 kr.

Komplet fuldfoder i pilleform. Velegnet til heste, der skal opbygge og vedligeholde huld, muskler og overlinier.  Specielt velegnet til heste, der ikke tåler byg.

2 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

VELEGNET TIL:

–  Opbygning af huld, muskler og overlinier.

– Heste og ponyer, der ikke tåler byg.

– Heste og ponyer i tilridning.

– Heste og ponyer, der har brug for et kalorierigt fuldfoder, der ikke tilfører negativ og ustyrlig energi.

EGENSKABER:
– Sammensætning uden byg og havre.

– Indeholder Super Fibre, der både bidrager til kontrolleret, langsom frigivelse af energi og et sundt fordøjelsessystem.

– Proteiner af høj kvalitet, der understøtter fornyelsen af celler, regenereringen af væv, regenerering og udvikling af musklerne.

– Unikt indhold af Equi-Jewel®, et risklidsprotein, der både bidrager med ekstra kalorier samt pelsglans.

– Indeholder levende gærceller for optimalt mave/tarmfunktion.

– Indeholder alle vigtige vitaminer og mineraler. Sporelementer er ligeledes tilsat.

UDFØRLIG BESKRIVELSE:

Condition – Improver Cubes indeholder hverken havre eller byg, blandingen er i stedet tilsat Super Fibre og olie, hvilket bidrager til et mere styrbart og kontrolleret temperament uden at gå på kompromis med udholdenhed og præstation. Indholdet af Super Fibre og levende gærceller bidrager til et sundt og velfungerende mave/tarmsystem.

Produktet indeholder Equi-Jewel, et kalorierigt supplement, der kan holde den daglige ration nede samtidig med opbygning af huld, muskler og overlinier. Equi-Jewel  er en effektiv kilde til essentielle fedtsyrer, der giver en sund og skinnende pels.

 Condition – Improver indeholder proteinkilder af høj kvalitet, der sikrer de vigtige aminosyrer( lysin, methionin og threonin) til støtte for muskeludvikling og restitution både før og efter træning.

Condition – Improver indholder alle vigtige vitaminer og mineraler inkl. E og B-vitamin, der bidrager til energi, præstation, immunsystemet og restitution, hvilket især er vigtigt for heste i hård træning/konkurrencer, samt heste med begrænset adgang til græs. Pillen  indeholder også levende gær til opretholdelse af mikrobiel sundhed, hvilket optimere fiber- og foderfordøjelsen.

Foderet er specielt velegnet til heste og ponyer, der lider af vægttab eller har svært ved at opretholde huld, muskler og overlinier, samt de unge heste, der er ved at påbegynde tilridning.

SAMMENSÆTNING:
Hvedeskaller/ Sojaskrå (GM Soja)/ Hvede/ Melasse/ Sojabønnemel(GM Soja)/ Havreskaller/ Risklid med Calciumcarbonat/ Tørrede sukkerroeflager/ Sojaolie (GM Soja)/ Lucernepiller/ Hørfrøolie/ Calciumfosfat/ Natriumklorid/ Vitaminer og mineraler/Kalkholdige Marinealger.

ANALYTISKE BESTANDDELE:

Fibre 13,0%/ Protein 13,5%/ Olie 6,0%/ Stivelse 21,0%/ Sukker 5,5%/ Fordøjelig Energi 13,0 MJ/kg/ Vitamin A 11,500 iu/kg/ Vitamin D 1,150 iu/kg/ Vitamin E 300 iu/kg/ Selen 0,5 mg/kg/ Gær   5 x 10^9 CFU/kg

 

ANBEFALET FODERMÆNGDE

Det anbefales, at heste får en daglig mængde grovfoder af høj kvalitet, som svarer til mindst 1,5 % af deres kropsvægt, d.v.s. at en hest, som vejer 500 kg, bør spise 7,5 kg hø om dagen.

DISSE MÆNGDEANGIVELSER ER KUN VEJLEDENDE

KROPSVÆGT/KG FODER/KG

200-400kg 1.0 – 2.0kg/ 400-600kg 2.0 – 3.5kg/ >600kg 3.5 til 5.0kg

N.B. Disse værdier er de mindste og største mængder af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En pony i vægtklassen 200-400 kg kan således få 1-2 kg pr dag alt efter dens behov.

Yderligere information

Vægt 20 kg