EquiGluco Sense

569,00 kr.

Fokus på stofskiftet

3 på lager

Varenummer (SKU): 5700002151513 Kategorier: ,

Beskrivelse

EquiGluco Sense er optimal support til hesten med sensitivt stofskifte og de udfordringer det medfører. Det kan også anvendes i forbindelse med indgræsning hvor hesten kan udfordres af de store mængder sukker der kan være i græsset.

Sammensætningen i EquiGluco Sense sikrer en yderst effektiv stabilisering af hestens blodsukker, da det indeholder Resveratrol. Netop Resveratrol ligger der forskning bag og det er dokumenteret at det kan sænke blodsukkeret hos heste og derved har en positiv effekt på insulinniveauet.
Til at støtte et stabilt blodsukker indeholder EquiGluco Sense også Omega 3 fedtsyrer og Beta-glukaner.

Når heste er på græs indtager de store mængder sukker (kulhydrat) og det kan nogle gange forårsage problemer med fordøjelsen. For at hjælpe hesten mod negative følger af dette indeholder EquiGluco Sense en yderst effektiv toksinbinder samt en naturlig buffer mod for surt tarmmiljø. En velfungerende fordøjelse støttes ydermere af de Prebiotiske fibre, der sikrer næring til de gavnlige bakterier i tarmen.
For at støtte hovenes indre strukturer – der kan være udfordret i disse perioder – er der i EquiGluco Sense tilsat kollagen samt en række B-vitaminer der sikrer et generelt sundt kredsløb, selv helt ud i hovene. Gode antioxidanter i form af Curcumin, Vitamin E og C hjælper hesten mod evt. ubalancer i kroppen.

EquiGluco Sense er et yderst velsmagende pelleteret tilskudsfoder som langt de fleste heste spiser med glæde. Det bør tildeles fast såfremt hesten er udfordret på sit stofskifte og ellers kan det anvendes i perioder hvor der er øget risiko for indtagelse af for meget sukker (kulhydrat).

Equidan Vetline serien er udviklet til at supplere hesten på specifikke områder og til at supplere en optimal grundfodring. Produkterne er sammensat at højkvalitets naturlige råvarer, og typisk i en ganske koncentreret form, således de er drøje i brug. Vi arbejder ud fra evidensbaseret viden, når produkterne udvikles og produkterne anbefales bl.a. derfor professionelt af danske dyrlæger.
Med et Equidan Vetline produkt i hånden er din hest hjulpet bedst muligt.

Doseringsvejledning: Dosis er uafhængig af hestens vægt:
–    150 g/dag til udfordrede heste – i min. 6 uger eller til ønsket effekt.
–    100 g/dag til vedligehold.
–     Gives én gang dagligt – alene eller med foder.

Sammensætning: Mikroniseret roefibre, Sort Havre, Hampemel, Kalciumkarbonat (marin oprindelse), Natriumbikarbonat, Vegetabilsk olie, Toksinbinder 2,5%, Vindrue-kerne og skindekstrakt (kilde til resveratrol) 2,5%, Betaglukan 2%, Curcumin 0,5%, Sort Peberekstrakt (piperin) 100 mg/kg, Collagen matrix, B-vitamin premix.

Analytiske bestanddele:
Råprotein 12%, Råfedt 7%, Råaske 20%, Træstof 14%, Calcium 4%, Magnesium 0.9%, Omega 3 fedtsyrer 0.75%. Calciumsulfat 4 g/kg, Vitamin B6 400 mg/kg, Vitamin B12 3000 mcg/kg, Folinsyre 24 mg/kg, Vitamin C 800 mg/kg, Dimangan Klorid trihydroxid 50 mg/kg.

Yderligere information

Vægt 5 kg