Blue Hors Leather Oil Spray

149,00 kr.

9 på lager

Varenummer (SKU): 5706711404605 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Information om produktet

Læderolie spray af højeste kvalitet – i sprayflaske

Læderolie spray er et uundværlig produkt, der bruges til at vedligeholde og beskytte læderudstyr som sadler, tøjler og støvler. Her er nogle af fordelene ved at bruge læderolie på dit læderudstyr:

Leather Oil Spray absorberes let og giver et smidigt læder med en glansfuld overflade, den fugter og plejer læderet og læderolie sprayen trænger ind i kroge, som ikke kan nås med klud og svamp. Læderolien er dybdevirkende og vandafvisende, da det skaber en barriere på læderets overflade, som ved regelmæssig brug kan være med til at forlænge levetiden på dit hesteudstyr af læder ved at forhindre, at det tørrer ud og revner. Leather Oil spray kan være med til at fremhæve læderets naturlige skønhed ved at tilføre glans og dybde til farven. Den kan også hjælpe med at reducere forekomsten af ridser og skrammer.

Generelt set er det at bruge læderolie på dit læderudstyr til heste et vigtigt skridt til at bevare dets kvalitet og levetid. Det hjælper med at holde læderet fugtet, beskyttet og ser godt ud i mange år fremover.

400 ml.

Brugsanvisning:

Leatheroil spray er let og lynhurtig at anvende. Læderet skal være rent før behandling. Læderartiklen sprayes med læderolien og tørrer i 5-10 min. Derefter tørres overskudsolien af med en tør klud. OBS: Hvis overskudsolien sidder for længe, er den sværere at tørre af.

Opbevaring:
MEGET BRANDFARLIG. Trykbeholderen må ikke udsættes for temperaturer over 50º C. Gælder også den tomme emballage.
Må ikke opbevares sammen med fødevarer eller i nærheden af åben ild. OPBEVARES UTILGÆNGELIGT FOR BØRN.

 

Blue Hors læderplejeserie

Hvis du vil passe ekstra godt på dit læder, og forlænge levetiden, kan du med fordel se nærmere på flere produkter i Blue Hors’ læderpleje serie, for eksempel; Leather CleanerSadel Soap, og Effekt.

Find hele kategorien her

Ingredienser
Destilate (Erdöl/petroleum/råolie), Butan, Propan, Kohlen-wasserstoffe/ hydrocarbons/ Carbonhydrider, Pentan.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg