Zip Sportsbh med front lynlås i lækker kvalitet.

399,00 kr.

Blød og behagelig sports og hverdags BH med god blød støtte funktion og er nem at få på og af, med en kraftig front lynlås lukning og udtagelige støtte Puder.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Blød og behagelig sports og hverdags BH med god blød støtte funktion og er nem at få på og af, med en kraftig front lynlås lukning og udtagelige støtte Puder. Åndbar, lækker og soft materiale som øger glæden ved brug. Flexibel stretch stof som har en speciel dobbel støtte vævning, og med front lynlås som gør den Ekstrem nem at tage af og på. – denne model er bare en rigtig lækker støtte bh. Fåes i grå – sort – hudfarvet – skriv gerne 2 farvevalg i din ordre ellers sender vi den farve som er på lager.

Mål din omkreds stramt, lige under brystpartiet, se vejledning på det sidste billede og vælg mellem Størrelse:

ALLE BRYSTMÅL OG CUP STØRRELSER KAN JUSTERES PGR. STRETCH MATERIALE OG UDTAGELIGE PUDER.

S : 65 – 70 cm cup A-E

M : 70 – 75 cm cup A-E

L/XL : 80 – 85 cm cup B-E

XXL : 90 – 95 cm cup A-E Denne størrelse er en NYHED

TIP: tag pudefyld ud for mere plads til barmen.

Skriv hvilken 2 farve valg du helst vil have.
Vaske vejl.: 30 grader og ingen tørretumbler, for så ødelægger du elastikken, dryptørre er bedst. Bliver lynlåsen lidt stiv/træg? Så smør den med lidt håndsæbe/creme;) Tip til når du tager den i brug: tjek om den er lige stram nok og hvis den er, så lyner du lynlåsen helt op, åbner den helt op ! og strækker elastikken ganske let, tager den på, støtter/samler brysterne og lyner den til igen. Når du tager den på: støt brysterne og saml dem og lyn først der, så er du sikker på ikke at hive unødigt hårdt i lynlåsen. Med disse små men vigtige tips til daglig brug, er du sikker på din BH holder formen og at elastikken og lynlåsen, holder i lang tid. Håber du bliver ligeså glad for din lækre sports bh som vi er. Obs: vi tager forbehjold for udsolgte farver, og tilbyder dig en anden flot farve, hvis det skulle ske.

Yderligere information

Vægt N/A
størrelse

, , , , ,