Statera Instant Diastop

69,00 kr.

  • Anvendes ved akut forstyrrelser / störningar i hundens tarmbalance
  • Genopretter aktivt en sund tarmflora
  • Understøtter / stärker hundens immunforsvar

4 på lager

Varenummer (SKU): 5710303003695 Kategorier: , ,

Beskrivelse

STATERA Instant Diastop er en velsmagende pasta, udviklet som hjælp til hunde med akutte forstyrrelser / störningar i mave- og tarmfunktionen og bidrager til en hurtig / snapp forbedring af afføringens konsistens.

Pastaen har et højt indhold af probiotikaet Calsporin®, der består af levende sporer fra bacillus subtillis. Sporerne stimulerer den gavnlige / gynnsamma endogene mikrobiota og genskaber / återställer effektivt hundens naturlige fordøjelsesfunktion / matsmältningsfunktion samt optagelse af næringsstoffer.

Indholdet af agrimos (Saccharomyces cerevisiea) tilfører et højt indhold af mannan-oligo-saccharider og beta-glucaner, der bidrager til en blokering af uønskede bakterier i fordøjelsessystemet / matsmältningssystemet, samt en understøttelse / stöd af hundens immunsystem.

Ved fordøjelses forstyrrelser / matsmältningsbesvär, hvor der forekommer lind / løs afføring hos hunden, er der risiko for en ustabil væskebalance og risiko for dehydrering / uttorkning. Tilføjelse af elektrolytter i STATERA Instant DiaStop bidrager til den vigtige opretholdelse af hundens væskebalance.

Indhold: 15 g.

SAMMENSÆTNING

Glycerin, Agrimos (manno-oligosaccharid og β-glucaner), dextrose, natriumchlorid, kaliumchlorid

DAGLIG DOSERING

Dag 1: Instant DiaStop pasta
Dag 2 til dag 7: Mave-nulstillede tabletter

0 – 10 kg: 5 ml
10 – 20 kg: 10 ml
>20 kg: 15 ml.

Tildeles oralt eller blande det med foder.

Råprotein 2,5 %
Råfibre 0,3 %
Råaske 5,87 %
Væske 34,73 %

Yderligere information

Vægt 0,1 kg