Saracen Shape Up 20 kg

367,00 kr.

Fuldfoder til alle typer heste og ponyer – Lav kalorie

En perfekt komplet sammensætning af kaloriefattigt fuldfoder til nøjsomme heste og ponyer. Få hjælp og vejledning af din foderkonsulent.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

VELEGNET TIL

– Heste og ponyer, der har brug for et kaloriefattigt fuldfoder.

– Nøjsomme heste og specielle racer.

– Heste og ponyer, som har brug for et specielt kaloriefattig fuldfoder med alle vigtige vitaminer og mineraler

– Nervøse heste, syge heste og bokshvilende heste

EGENSKABER

 

– Opretholder et sundt fordøjelsesystem.

– Indeholder omega-3-fedtsyre.

– Indeholder et mykotoksint bindemiddel, som “sluger” de frie radikale og bidrager til et sundt og godt immunforsvar.

– Bidrager til at opretholde sunde hove og en sund hovvækst.

– Indeholder magnesium.

– Indeholder kanel som smagsforstærker samt bidrag til antioxidanterne.

BESKRIVELSE

 

SHAPE-UP™ er en foderblanding med kun lidt stivelse og mange fiber. Shape Up sikrer en afbalanceret ernæring, selvom rationen er lille. Den kan bruges som en kaloriekontrolleret ration . Shape Up sørger for de nødvendige mikronæringsstoffer uden for meget sukker, for mange kalorier eller for meget stivelse.

SHAPE-UP™ er resultatet af næsten to års forskning og udvikling inden for ernæring til heste og ponyer, som kun tåler få kalorier og lidt stivelse. Foderet er baseret på Saracen Horse Feeds’ “Super Fibre”-teknologi, hvilket betyder, at energien frigives langsomt fra fiberkilder, som producerer den mindst mulige glykæmiske reaktion efter fodringen. Det høje indhold af fiber i SHAPE-UP™ bidrager til at opretholde et sundt fordøjelsessystem.

SHAPE-UP™ bør fodres i den anbefalede fodermængde sammen med et passende grovfoder. Brug det dertil fremstillede målebæger for korrekt mængde. Hvis din hest ellers er sund og rask, bør den trænes fornuftigt og regelmæssigt.

Det er dokumenteret, at uhensigtsmæssig ernæring og for lidt bevægelse kan give uønskede problematikker og sygdomsforløb.

ANALYTISKE BESTANDDELE

 

 

Olie 6.5%
Protein 10.0%
Fibre 17.5%
Fordøjelig Energi 11.5 MJ/kg
Stivelse 7.5%
Sukker 6.5%
Vitamin A 33,500 iu/kg
Vitamin D 5,750 iu/kg
Vitamin E 820 iu/kg
Selen 1.25 mg/kg

 

SAMMENSÆTNING

 

 

 • Havreskaller
 • Tørrede sukkerroeflager
 • Sojaskrå (GM Soja)
 • Melasse
 • Sojaflager (GM Soja)
 • Ærteflager
 • Sojaolie (GM Soja)
 • Hørfrøolie
 • Kalkholdige Marinealger
 • Calciumfosfat
 • Monocalciumfosfat
 • Vitaminer og mineraler
 • Magnesiumoxid
 • Sojabønnemel (GM Soja)
 • Natriumklorid
 • Kanel
 • Mannan Oligosaccharider

 

 

VIDENSKABEN BAG SHAPE-UP BALANCER

 

OMEGA-3-FEDTSYRER

Intensiv forskningen viser de mange fordele, det har at give hestene et tilskud af omega-3-fedtsyrer. Man har bla. fundet ud af, at omega-3-fedtsyrerne er med til forhindre betændelser og bruskskader. SHAPE-UP™ er en afbalanceret omega-3-kilde, som bidrager til at leddene forbliver sunde og bevægeligheden opretholdes.

SHAPE-UP™ Balancer “arbejder” både i maven og i tyktarmen og bidrager til at opretholde en optimal syre/basebalance i maven.

MYKOTOKSINER

Mykotoksiner kan opstå, hvis der er skimmel i kornet, i grovfoderet eller på græsset. For at kontrollere de nøjsomme hestes kropsvægt, fodres hestene som regel med et grovfoder med en lavere næringsværdi og næsten ingen græsning, da dette kan forhøje risikoen for, at der findes mykotoksiner.

SHAPE-UP™ Balancer indeholder en gærcellemur, som kan absorbere mykotoksinerne og føre dem ud af kroppen, så det sikres, at de ikke absorberes af hesten, hvilket beskytter mod eventuelle negative indvirkninger.

ANTIOXIDANTER

SHAPE-UP™ Balancer indeholder mange essentielle antioxidanter, bl.a. kanel og vitamin E, som har den fordel, at de bidrager til at opretholde gode celleforsvarsmekanismer og fremmer sundheden og velværet.

MAGNESIUM

SHAPE-UP™ indeholder magnesium. Magnesium hjælper cellerne og blodpladerne, samt nervetransmissionen og muskelkontraktionen med at fungere normalt.

NÆRINGSSTOFFER TIL SUNDE HOVE

I Shape Up er der taget hensyn til hovene, og den indeholder derfor næringsstoffer, der er med til at sikrer korrekt og sund hovvækst og struktur. SHAPE-UP™ Balancer indeholder således kalcium, kelateret zink, kobber, essentielle aminosyrer, lysin og metionin, samt den anbefalede mængde biotin (3mg / 100 kg kropsvægt).

SHAPE-UP™ Balancer gives i nøje afmålt ration.
ANBEFALET FODERMÆNGDE

Nedenstående anbefalinger er kun vejledende. Mængden varierer alt efter, hvilket grovfoder der benyttes, kvaliteten heraf, hvor længe hesten græsser, træningsniveau m.m.

Vi anbefaler, at du snakker med en af Saracens foderkonsulenter, hvis du har brug for hjælp.

Med nedenstående anbefalinger forudsættes det, at hesten eller ponyen får en mængde grovfoder, der svarer til 1,5% af dens kropsvægt, og at den trænes med lette øvelser (f.eks. 3-4 timers let dressur eller hobbyridning om ugen).

Daglig ration: 200 gram pr. 100 kg hest.

Vi anbefaler, at der tilføjes ca. 30 – 55g salt til rationen eller, at hesten har fri adgang til en saltsten.

Yderligere information

Vægt 20 kg