Saracen Releve Mix 20 kg

330,00 kr.

8 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

VELEGNET TIL 

– Præstation/ sportsheste, der ikke tåler foder med meget stivelse eller korn.

– Nervøse heste, der har brug for at opretholde et mere jævnt temperament og en bedre koncentration under træning/konkurrence.

– Heste, der har brug for at opretholde en normal muskelfunktion.

– Heste, der har brug for foder, der kan medvirke til at opretholde en god fordøjelse og et sundt mavetarmsystem, samt heste der har brug for regulering af mavesyre.
EGENSKABER 

– Kornfrit foder med lavt stivelsesindhold (8%).

– Lavt indhold af sukker (6%).

– Indeholder mange letfordøjelige “Super Fiber”, der mindsker afhængigheden af stivelse ved tilførsel af energi og samtidigt sikre et sundt fordøjelse og mave/tarmsystem.

– Sikrer optimal mavesyrebalance i mavesækken.

– Foderet har et højt indhold af antioxidanter, der er med til at sikre en normale muskelfunktion.

– Indeholder alle de vigtige vitaminer og mineraler.

– Proteinkilder af høj kvalitet for at optimere regenerationen af væv og muskler.

UDFØRLIG BESKRIVELSE

 

RE-LEVE® er et kornfrit fuldfoder med lavt indhold af stivelse (8%). Det er specielt sammensat til nervøse præstations/ -sportsheste, der reagerer uønsket på foder med meget korn og stivelse.

Foderet er baseret på et intensivt forskningsprojekt, som blev udført af Dr Stephanie Valberg(Minnesota University) og Kentucky Equine Research (KER). I stedet for korn som energikilde er der tilsat alternative energikilder såsom fiber og olie. Releve er sammensat således, at der frigives stabil og kontrollerbar energi via de meget letfordøjelige “Super Fibre”, samt den tilsatte olie.

Det forhøjede indhold af antioxidanter, vitamin E og selen understøtter den normale muskelfunktion og restitution.

RE-LEVE® indeholder bla. sojaskaller som en koncentreret kilde for proteiner, sporelementer og gær.

RE-LEVE® indeholder desuden mange antioxidante mikronæringsstoffer som f.eks. vitamin E og selen, der dækker det daglige behov for elektrolytter. Hestene bør altid få en daglig mængde grovfoder, som svarer til mindst 1,5 % af deres kropsvægt.
ANALYTISKE BESTANDDELE

 

Olie 9.0%/ Protein 13.0%/ Fibre 19.5%/ Fordøjelig energi 12.9 MJ/kg/ Stivelse 8.0%/ Vitamin A 11,000 IU/kg/ Vitamin D3 1,100 IU/kg

Vitamin E (E-Max Ester) 360 IU/kg/ Selen 0.5 mg/kg/ Sukker 6.0%

SAMMENSÆTNING

 

Lucernepiller/ Tørrede sukkerroeflager/ Sojaskaller/ Ærteflager/ Sojaolie/ Melasse/ Sojaflager/ Sojaskrå/ Gær/ Vitaminer og mineraler

Tilsat smagsstoffer bla. solbær
ANBEFALET FODERMÆNGDE

Det anbefales, at heste får en daglig mængde grovfoder af høj kvalitet, som svarer til mindst 1,5 % af deres kropsvægt, d.v.s. at en hest, som vejer 500 kg bør spise 7,5 kg hø om dagen.

DISSE MÆNGDEANGIVELSER ER KUN VEJLEDENDE

KROPSVÆGT/KG FODER/KG

200-400kg 1.0 – 2.0kg

400-600kg 2.0 – 3.5kg

>600kg 3.5 til 5.0kg

N.B. Disse værdier er de mindste og største mængder af foder, som gives til en hest i en af vægtklasserne. En pony i vægtklassen 200-400 kg kan således få 1-2 kg pr dag alt efter dens behov.