Saracen Equi-Jewel 20 kg

526,00 kr.

Tilskudsfoder til opbygning af huld, muskler og overlinier

Et videnskabeligt tilskud baseret på risklidsprotein. Velegnet til heste, der har behov for at øge og vedligehold huld, muskler og overlinier. Indeholder naturlig E-vitamin, selen og calcium.

4 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

VELEGNET TIL

-At tilføje kalorier til en foderration uden at øge foderrationens størrelse.

-At give konkurrenceheste vedvarende energi, som frigives langsomt.

– Som supplement til alle typer heste og ponyer, der har brug for et ekstra tilskud for at holde huld, muskler og overlinier.

-Til heste og ponyer, der skal deltage i skuer, konkurrencer, shows m.m.

-Ungheste, der skal påbegynde tilridning.

EGENSKABER

-Meget velsmagende og nem at anvende.

-Letfordøjelig og effektivt i brug.

-Indeholder “Super Fibre” til vedvarende og -kontrolleret frigivelse af energi.

-Tilfører kalorier til en foderration uden at øge rationens størrelse.
UDFØRLIG BESKRIVELSE

EQUI-JEWEL® er et meget letfordøjeligt risklid-suppleringsfoder i pilleform, der hjælper med at opretholde huld, muskler og overlinier. EQUI-JEWEL® er naturlig rig på olie og fibre og indeholder kun lidt stivelse. Det er en alsidig og koncentreret energikilde til heste i alle aldre, uanset deres aktivitetsniveau.

EQUI-JEWEL® øger energitætheden af en ration (kalorier) og støtter heste, som har brug for meget foder for at opretholde huld. Energien i produktet frigives langsomt. EQUI – jEWEL er bla. meget velegnet til hårdt arbejdende konkurrenceheste.

EQUI-JEWEL® kan nemt bruges sammen med andre foderprodukter, hvis der er brug for ekstra kalorier på det aktuelle arbejdsniveau.

Der er tilføjet calciumcarbonat til EQUI-JEWEL® for at opveje indholdet af calcium/fosfor i riskliden.

FORDELE FOR KONKURRENCEHESTEN

Det er videnskabeligt bevist, at hestens sportspræstationer optimeres ved brugen af Equi-Jewel. Heste, der har fået Equi-Jewel danner mindre mælkesyre og forbedre dermed deres udholdenhed kontra heste, der feks. har fået tilsat majsolie. Studier har desuden vist, at ved brug af EQUI-JEWEL® i hestens foder ,i stedet for planteolie,var hestens hjertefrekvens lavere, og den kom sig derfor hurtigere efter anstrengende øvelser.

De essentielle fedtsyrer i EQUI-JEWEL® er nødvendige for en sund pels og hud. Heste, som fodres med EQUI-JEWEL® får hurtigt en blank og skinnende pels, hvilket især er vigtigt for showheste og -ponyer samt for konkurrenceheste/ponyer.

EQUI-JEWEL® er meget populær blandt professionelle salgsstalde og opdrættere af konkurrenceheste.

FODRING MED OLIE

Olie er en god måde at tilsætte ekstra kalorier på, uden at der tilføres en større foderration. Olie er også en nem energikilde, som ikke har indflydelse på hestens temperament. Op til 1,5 deciliter kan gives hver dag. Antallet af de frie radikaler som kroppen selv producere, forhøjes grundet måden som olie fordøjes og omsættes på. Frie radikale kan beskadige sunde celler og for at beskytte disse celler mod oxidative skader, tilsættes antioxidanter som f.eks. vitamin E. I Equi – Jewel er der taget højde for dette, hvilket betyder, at der er et forhøjet indhold af netop E- vitamin.

ANALYTISKE BESTANDDELE

Protein 12.5%
Olie 18%
Fibre 8%
Fordøjelig Energi 18 MJ/KG
Stivelse 20%
Calcium 2.25%
Fosfor 1.5%
Selen 1.0 mg/kg
Vitamin E 440 iu/kg

 

SAMMENSÆTNING

  • Stabiliseret risklid
  • Calciumcarbonat
  • Kalkholdige Marinealger
  • Vitamin E

 

ANBEFALET FODERMÆNGDE

Det anbefales at fodre med 500g – 1kg EQUI-JEWEL® pr. dag for at opnå en passende kropsvægt. Ved behov kan mængden øges op til 1,5 kg.

Mængden af Equi – Jewel afhænger af det ønskede indtag af kalorier. Kontakt din foderkonsulent for at få en korrekt vejledning.

 

 

 

Yderligere information

Vægt 20,1 kg