Salvana Icelanddic Brix

339,00 kr.489,00 kr.

Vitaminer og mineraler tilpasset den islandske hest!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Vitaminer og mineraler tilpasset den islandske hest!
Island er kendt for deres svovlkilder, det høje svovlindhold findes derfor også i jorden og i vegetationen. Islandske Heste har derfor gennem generationer tilpasset sig en ernæring med et højt svovlindhold. Det er vores filosofi at den Islandske Hest, som lever udenfor Island, har brug for at få dækket det manglende indhold af svovl i grovfoderet gennem tilskudsfoder for at undgå en ernæringsmæssig ubalance. Denne svovlforsyning bliver dækket af Salvana Icelandic Brix og giver den Islandske Hest optimale ernæringsforhold. Der er i dette produkt også ekstra Zink, B-Vitaminer, E-Vitaminer og en høj mængde Organisk Svovl. Og Svovl er ikke bare Svovl – det er vigtigt at svovlkilden er biotilgængelig og derfor har vi valgt at tilføre alt svovlen i organisk form. Disse mineraler og sporstoffer henvender sig til heste med hud udfordringer, ikke bare Islandske Heste, men også alle andre racer, der måtte have samme udfordringer eller lignende der påvirker huden.

Ud over de mange gode råvarer, er de den nemme tildeling af fulddækkende vitaminer, mineraler og sporstoffer på mark og i løsdrift til alle heste i alle aldre, året rundt. Med den praktiske form som et hestebolche, er den nem at give fra hånden og have i lommen og så smuldrer de ikke. Smagen er attraktiv idet der er tilsat en naturlig æblearoma. Det gør dem også til det sunde alternativ, for almindelige hestebolcher i en belønningssituation. Salvana Icelandic Brix er ideel til den nøjsomme hest, der ikke skal have andet end grovfoder, men stadig dækkes korrekt ind på vitaminer og mineraler. Mineral brix er presset uden korn og er derfor 100% kornfri og ultra lav på sukker og stivelse, derfor er de yderst velegnede til heste med stofskifte udfordringer også. Produktet er tilpasset danske jordbundsforhold og dermed dansk grovfoder, det giver en tryghed for korrekt afstemning af den samlede foderplan. Salvana Icelandic Brix er et helårsprodukt og kan derfor anvendes om sommeren tilsåvel som om vinteren. De er en super løsning for dig der ønsker det skal være nemt, uden at gå på kompromis med korrekt fodring eller kvalitet.

Salvana har over 100 års erfaring og har igennem tiden altid været lig med kvalitet. Bevidstheden omkring høj kvalitet i produktionen er i flere årtier dybt forankret. Gennem årene har kvalitetskontrollen udviklet sig til kvalitetssikringssystemer, som bliver tydeliggjort med de talrige certifikater. Det giver til forbrugeren en kvalitet man altid kan stole på. Alt Salvana foder produceres uden genteknik.

Fodervejledning

Se nedenstående skema.
Doseringen er beregnet ud fra udvoksede heste og er gældende pr. dag. Et bolche vejer ca. 10 – 12 gr. så en håndfuld svarer ca. til 75 – 100 gr.

Produktet anbefales ikke til føl samt ældre heste med forringet tandsæt.

Med udgangspunk i udvoksede heste.

Mængde pr. dag i gram
Små ponyer 50-75
Små heste/Islændere 100
Store hesteracer (500-550 kg) 125-150

Sammensætning: Lucernegrønmel, Natriumklorid, Dicalciumfosfat, Calciumkarbonat, Magnesiumfosfat, Æblerester, Roemelasse, Ølgær, Calciumsulfat, Sojaolie, Glukose, Magnesiumsulfat.

Analytiske bestanddele pr/kg:

Råaske 44.0%, Kalcium 7.0%, Fosfor 3.0%, Magnesium 2.0%, Natrium 4.1%, Organisk Svovl 1.8%, Jern 1.400 mg, Kobber 1.200 mg, Zink 3.600 mg, Mangan 2.000 mg, Selen 16 mg, Jod 15 mg, Kobolt 5 mg, Vitamin A 100.000 IE, Vitamin D3 10.000 IE, Vitamin E 6.000 mg, Vitamin K 50 mg, Vitamin B1 400 mg, Vitamin B2 400 mg, Vitamin B6 150 mg, Vitamin B12 4.000 mcg, Niacinamid 240 mg, Calcium-D-Pantothenat 150 mg, Folinsyre 35 mg, Biotin 20.000 mcg, Cholinchlorid 1.200 mg.

Yderligere information

Vægt N/A
kg

,