Program loppetablet t/hund 6,8-20kg204,9mg grå tablet 1×6 stk

275,00 kr.

Program Vet indeholder lufenuron, som forhindrer æg og larver i at udvikle sig til voksne lopper. Kan med fordel bruges sammen med Capstar, som dræber alle voksne lopper inden for et døgn. Indeholder 6 tabletter.

 

OBS! Salg af veterinære håndkøbslægemidler (HV-mærkede produkter) må udelukkende finde sted til kunder, der er anført på den af lægemiddelstyrelsen offentlig tilgængelige liste over godkendte detailforhandlere.

Ønsker I at købe veterinære håndkøbslægemidler fra KRUUSE, så skal jeres virksomhed altså fremgå af lægemiddelstyrelsens liste. Virksomhedstilladelsen kan søges ved at kontakte lægemiddelstyrelsen på e-mail: virksomhedstilladelse@dkma.dk

Læs mere her 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 7046264140949 Kategori:

Beskrivelse

Program pligttekst, orale formuleringer

Program Vet. (lufenuron). Filmovertrukne tabletter til hund, oral suspension til kat.

Indikationer: Kontrol af lopper hos hund og kat (påvirker loppen i larvestadiet). Kan anvendes i kombination med et andet ektoparasitært middel med virkning på de udvoksede stadier.

Dosering: Hunde, tabletter 10 mg/kg legemsvægt. Katte, mikstur 30 mg/kg legemsvægt. Behandlingen gentages 1 gang om måneden i loppesæsonen. Alle hunde og katte i husstanden/på ejendommen skal behandles.

Drægtighed og diegivning: Kan anvendes.

Virkning: Det aktive stof, lufenuron bryder loppens livscyklus på æg- og larvestadiet, men ikke har nogen effekt på voksne lopper. Lopper indtager stoffet når de suger blod på behandlede dyr. Lufenuron interfererer med loppens kitindannelse, og dannelsen af det ydre hudskelet hæmmes.

Bivirkninger: Tabletter og oral suspension: I sjældne tilfælde kan der ses opkast og diarré. Disse symptomer er som regel af forbigående karakter.

Læs i øvrigt indlægsseddelen i pakningen.

Pakningsstørrelser: 1×6 oral suspension á 133 mg til kat op til 4,5 kg. 1×6 tabletter á 67,8 mg til hund op til 7 kg. 1×6 tabletter á 204,9 mg til hund fra 7 til 20 kg 1×6 tabletter á 409,8 mg til hund fra 20 til 40 kg.

Udlevering: HV. KONTRAINDIKATIONER, BIVIRKNINGER SAMT DOSERING ER OMSKREVET I FORHOLD TIL DET AF LÆGEMIDDELSTYRELSEN GODKENDTE PRODUKTRESUMÉ. PRODUKTRESUMEET KAN VEDERLAGSFRIT REKVIRERES FRA NOVARTIS

Yderligere information

Vægt 0,1 kg