PROB Deo Eukalyptus Spray 750 ml – Fluespray

199,00 kr.

Perfekt til ridebrug og stævner
(klar væske)

2 på lager

Varenummer (SKU): 7350040097519 Kategorier: ,

Beskrivelse

GIFT FRI klar-til-brug spray for en rolig sommer!
Til udendørs brug der sikrer hesten ro på folden eller under rideturen. Giv heste og ryttere velvære med en miljørigtig spray der også fungerer godt til andre dyr. Produktet er helt GIFT FRIT for både hesten, dens venner på folden, naturen og os mennesker. Prob Deo er et produkt som har fået meget positiv opmærksomhed, da den er et effektivt og et godt alternativ til andre kemikaliebelastede produkter. Prob Deo er let at anvende og fedter ikke i dyrets pels. Derudover forårsager Prob Deo ikke solskoldninger.
Sprayen Prob Deo Eukalyptus fås også i duftvarianten PROB DEO TAR, som ligeledes er en klar-til-brug spray.

EKHOLM producere produkter til heste og smådyr 100% baseret på naturlige råvarer. Det er miljøvenlige produkter, der produceres bæredygtigt og som ikke skader hverken dyrene eller menneskerne, der anvender produkterne på dyrene. Alle produkter er 100% giftfri!

Brugervejledning: Hesten sprayes 1 gang dagligt. Undgå at spraye tæt på øjne og luftveje. Her kan du påføre Deo´en med en opvredet svamp eller klud – som herefter forsigtigt påføres omkring øjne og mule. Skal omrystes før brug.
Tip: Vasker du din hest i sommerperioden, så får du en KLAR EFFEKT ved at bruge PROB SHAMPOO med tjære. Skyl dyret, gnid shampooen ind. Lad det sidde 20-30 min. og skyl ud.

Sammensætning: Aqua, Glycerol, Camphor Oil, Eucalyptus Oil, Cymbopogon flexuosus Oil.

Yderligere information

Vægt 0,8 kg