Peppermint No Rinse Wash 500 ml

99,00 kr.

’’EFTER TRÆNING SHAMPOO’’
– pebermynte shampoo med kølende effekt

1 på lager

Varenummer (SKU): 5035104061799 Kategorier: ,

Beskrivelse

Denne shampoo er en ”leave in” shampoo, som er perfekt til afvask efter træning. Den fjerner effektivt svedrester og skidt og har desuden en afslappende effekt på muskulaturen. Net-Tex Peppermint No Rinse Shampooen er derfor helt perfekt til dig, der ikke har mulighed for vandspiltov eller lignende i stalden og til dig der gerne vil spare tid uden at gå på kompromis med hestens velbefindende!
Shampooen er velegnet til alle heste og i særdeleshed til hesten med behov for ekstra muskelpleje eller muskulære udfordringer. Pebermynten giver en kølende effekt og vil effektivt pleje muskulaturen efter arbejde. Den er ideel i en konkurrencesituation, hvor hesten skal præstere i f.eks. to klasser og behøver hurtig restitution i mellem. Den shines hurtigt efterfølgende med f.eks. Net-Tex Coat Shine.

Nettex har udviklet innovative og teknologiske løsninger til ernæring af dyr samt pleje siden 1983, da virksomheden blev grundlagt i Storbritannien. Deres engagement i forskning og udvikling betyder, at deres produkter er af højeste kvalitet.

Brugervejledning: Ryst flasken før brug. Opløs 6-7 hættefulde i ca. 5 liter vand – gerne kropsvarmt på kølige dage, vask hesten over med en svamp og skyl ikke efter, lad blot shampooen virke og skrab overskydende vand af med en svendskraber. Let og enkelt!

Yderligere information

Vægt 0,55 kg