Nordic grøn The

129,00 kr.

Grøn the har i mange århundrede været brugt til mennesker blandt andet som beroligende, og til individer med behov for et boost til forbrændingen. Nordic Grøn the til heste har en stærk sammensætning af aminosyrer og har flere gode egenskaber til at nedsætte irritation…

2 på lager

Varenummer (SKU): 5744001230367 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Indhold: 500 g

Grøn the har i mange århundrede været brugt til mennesker blandt andet som beroligende, og til individer med behov for et boost til forbrændingen.
Nordic Grøn the til heste har en stærk sammensætning af aminosyrer og har flere gode egenskaber til at nedsætte irritation i kroppens væv.

Sammensætning:
Grøn The

OBS! Råvarer i denne sammensætning kan være omfattet af karenstid, og du bør derfor undersøge om dette er gældende i dit forbund i forbindelse med stævnestart.

Anvendelse:
De vigtigste komponenter i grøn te omfatter en gruppe catechiner, såsom epigallocatechin gallat (EGCG) samt koffein og aminosyre med navnet L-theanine, som er en byggesten for proteiner.
Udover det høje indhold af antioxidanter er nogen af fordelene ved grøn the at det er kendt for at have evnen til at stabilisere blodsukker og insulin niveauerne i blodet, forhindre vækst og udvikling af uønskede bakterier samt nedsætte irritationer i hestens væv. Ligeledes har grøn the den fordel af fremme et vægttab som følge af en øget forbrænding.

Foderanvisning:
2 g / 100 kg hest dagligt i forbindelse med anden fodring.
OBS! Bør ikke tildeles til heste med belastet lever.

Bemærk venligst: Produktet skal opbevares køligt, tørt og hygiejnisk.

Da dette er et 100% rent naturprodukt, kan de analytiske bestanddele variere fra gang til gang.

Yderligere information

Vægt 0,500 kg