Nordic FlexAbility+

545,00 kr.

Forbedrer hestens mobilitet og mindsker ømhed. En naturlig støtte til muskler, bindevæv, led og sener.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5744001230589 Kategorier: ,

Beskrivelse

Nordic FlexAbility+ (tidligere Move Free) forbedrer hestens mobilitet og mindsker ømhed. En naturlig støtte til muskler, bindevæv, led og sener. Produktets høje indhold af aktive stoffer fra svovl, glukosamin, brændenælde og spirulina, sikrer et effektivt produkt med en bredspektret virkning.

MSM medvirker bl.a. til dannelsen af kollagen som fremmer sunde led, brusk og bindevæv. Derudover er MSM særdeles effektiv i at nedsætte muskelspændinger og ømme led. En anden god egenskab ved MSM er at det fremskynder helingsprocessen efter skader eller operationer.

Hyben indeholder galaktolipider som har vist sig at have en gavnlig virkning på bl.a stive og ømme led. Ud over at lindre ømme led og muskler, menes det også at hyben kan være med til at gendanne nedbrudt brusk. Hyben kan derfor være et godt tilskud både som forebyggelse af ledproblemer og til heste med nedsat mobilitet.

Glukosamin fra grønlæbet musling sikrer øget produktion af synovia (ledvæske). Synovia findes i seneskeder, slimsække og led. Det produceres i forskellige dele af kroppen, men har den samme generelle funktion, som er at fungere som en slags ”smøremiddel”, der gør det muligt for sener og led at bevæge sig mere smidigt.

Flere undersøgelser viser, at glukosamin ser ud til at fungere synergistisk med MSM og hyben – altså øger de hinandens virkning.

Brændenælde mindsker ømhed og hævelse i hestens led.

Spirulina er høj på super antioxidanter. Heste som i længere perioder har haft problemer med led eller muskler, eller heste som er i hård træning, er ofte i underskud af antioxidanter, og kan derfor have gavn af et tilskud. Samtidig ses det at spirulina kan minimere irritation og ømhed.

Varianter:
1 kg (pose med måleske)
3 kg (spand med måleske)
3 kg RF (refill papirspose, ingen plastik/måleske)
9 kg (pose med måleske)

Sammensætning:
MSM, hyben, brændenælde, grønlæbet musling, spirulina

Anvendelse:

– Til ældre heste med stive/ømme led
– Til heste med ømme muskler
– Til heste som trænes hårdt
– Til heste som er i genoptræning
– Til heste med nedsat mobilitet
– Til ungheste med “vokseværk”

Nordic Horse foderanvisning:
6 g pr 100 kg hest pr dag.

Indholdsstoffer:
Råprotein 12,3 %
Råaske 6,3 %
Råfedt 2,4 %
Råfibre 14,8 %
Stivelse 3,9 %
Sukker 8,9 %
Calcium 1,24 %
Fosfor 0,26 %
Natrium 0,08 %
Svovl 8,40 %

Varianter: 
3 kg RF (refill papirspose, ingen plastik/måleske)

Bemærk venligst: Da Nordic Horse produkterne er 100% naturlige og uden tilsætningsstoffer, har de brug for at ”ånde”. De bør derfor opbevares tørt, køligt og hævet fra jorden – i den originale emballage som er tilpasset hvert enkelt produkt

Da dette er et 100% rent naturprodukt, kan de analytiske bestanddele variere fra gang til gang.

Yderligere information

Vægt 3,1 kg