HorsePro Mash Deluxe

199,00 kr.

HorsePro Mash Deluxe er en fiberrig og kornfri mash.

Ikke på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

HorsePro Mash Deluxe

10kg

HorsePro Mash Deluxe er en fiberrig og kornfri mash. Mashen har et højt indhold af letfordøjelige fibre, der udnyttes godt og langsomt af hesten.

Ved opblanding i vand giver sojaskallerne, grønpillerne og roepillerne mashen en lind og geleagtig konsistens, der hjælper til en god fordøjelse og er skånsom for tarmsystemet.

Mashen har en høj vandbindingskapacitet, hvilket bidrager til hestens væskebalance. Mashen indeholder også mikroniserede ærte-og majsflager, som er let-nedbrydelige kilder til energi, som hesten kan bruge i sit daglige arbejde eller som kan hjælpe hesten med at fylde energidepoterne op efter hårdere træning.

Gulerodsflagerne bidrager med beta-carotener og hybenskallerne er en god kilde til naturlige vitaminer. Blandingen er tilsat en unik urteblanding med rosmarin, bukkehorn, mynte, brændenælde og presserester fra druer og oliven.

Sammensætning:
Sojaskaller, majsflager, roepiller, lucernegrønpiller, solsikkeskrå, gulerodsflager, hybenskaller, roemelasse, fedtsyredestillater fra fysisk raffinering, palme, monocalciumfosfat, calciumcarbonat, natriumchlorid, urteblanding.

0,88 FE pr kg foder, 11,3% råprotein, 4,1% råfedt, 12,5% stivelse, 8,2% sukker.

Fodervejledning:
OBS. Skal opblødes i vand og må ikke udfodres tørt. 1 del mash skal opblødes i 2-3 dele varmt eller koldt vand. Varmere vand vil medføre en hurtigere opblødning, hvor vi anbefaler 70-80 grader varmt vand. Efter nedkøling er foderet klar til udfodring.

 

Se produktkort

Yderligere information

Vægt 10,1 kg