Flexadin plus MINI 30 stk.

149,00 kr.

2 på lager

Varenummer (SKU): 3605874403178 Kategorier: ,

Beskrivelse

Flexadin Plus Mini er et yderst praktisk og effektivt ledprodukt til den lille hund eller kat. Produktet er lavet som en smart blød tyggebid der spises med stort velbehag at de fleste – faktisk elsker mere end 96% af hundene og 80% af kattene dem.
Flexadin Plus Mini indeholder de kendte komponenter som Glukosamin (udvundet fra skaldyr) samt Chondroitin der fungerer som gode byggesten til dyrets ledbrusk. Derudover indeholder de gode Omega 3 fedtsyrer der støtter stofskiftet i leddene. Der er tilsat DHA således kattene får den optimale forudsætning, da de kan have svære ved selv at omdanne denne.
For at holde leddene friske og rørlige kan tilførslen af gode antioxidanter såsom Vitamin E være gavnlige. I Flexadin Plus Mini får du det interessante og effektive Djævleklo (Harpagophytum) der er kendt for sin hurtige og effektive lindrende effekt. Djævleklo anvendes af mange phytoterapeuter (urteterapeuter) som førstevalg ved udfordrede led.
Flexadin Plus Mini kan anvendes til alle små hunde og katte hvor der ønskes at støtte op om et sundt og velfungerende bevægeapparat. Det er yderst praktisk i sin brug og kan med fordel benyttes til de overvægtige dyr, da hver tyggebid blot vejer 1,5 gram.

Produktet fås også i en pose med 90 tyggebidder.

Vejer din hund >10 kg anbefaler vi dig at se på Flexadin Plus Max.

Vetoquinol er en fransk medicinalvirksomhed med erfaring siden 1933. De er repræsenteret i 23 lande verden over og producerer samt udvikler efter nyeste viden og teknologi. Deres tilskudsprodukter til smådyr udvikles efter samme høje standard som deres lægemidler, hvilket sikrer produkter af højeste kvalitet.

Doseringsvejledning

Se nedenstående skema.

Gives dagligt efter vægt enten direkte til dyret eller blandes i foderet.
Ved ønske om hurtige effekt kan dosis fordobles i 4-6 uger. Herefter bør nedenstående dosis anvendes. Giv ikke højere dosis end nævnt pga. indholdet af Mangan.

Produktet er et diætetisk tilskudsfoder og bør anvendes i samråd med en dyrlæge. Kan indledningsvis anvendes i op til 3 mdr. Ved forlængelse bør dyrlægen kontaktes.
Vand bør være tilgængeligt til alle tider.

Sammensætning

Kyllingeleverpulver, Glycerin, Gær, Cellulosepulver, Glucosamin (fra skaldyr), Chondroitinsulfat, Hørfrøolie (kilde til omega 3), Fiskeolie (kilde til EPA og DHA), Maltodextrin, Pektin, Saccharose calciumsulfat, glycol.

Analytiske bestanddele:
Vand 14.5%, Råprotein 25.5%, Råfedt 9%, Råaske 4%, Træstof 7%. Acacia (gummi arabicum), Natriumalginat, Harpagophytum procumbens (Djævleklo), DL-methionin, Vitamin E, Mangan.

Yderligere information

Vægt 0,2 kg