EUKANUBA STERILISED/WEIGHT CONTROL 1+ ADULT

189,00 kr.499,00 kr.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

DE VÆSENTLIGSTE FORDELE – Hjælper med at fremme sunde tænder- Fremmer tarmens sundhed med præbiotika og fibre- Opbygger og vedligeholder slank muskelmasse med et højt indhold af animalsk protein- Fremmer sund hud og strålende pels med fiskeolie og det optimale forhold mellem omega 6- og 3-fedtsyrer- Sammensat for at gavne urinvejenes sundhed- Understøtter udviklingen af det naturlige forsvar med antioxidanter EUKANUBA For Sterilised Cats / Weight Control, rig på kylling, er et komplet og balanceret foder, der giver din kat al den næring, den har brug for.
Denne kost er særligt sammensat til at støtte behovene hos en kat, der har tendens til at tage på. Dette produkt med L-carnitin og reduceret fedtindhold hjælper din kat med fedtforbrænding og med at opnå og fastholde vægttab. Foderet indeholder også kalcium og andre vigtige mineraler, der hjælper med at fremme stærke knogler og sunde tænder. Antioxidanten E-vitamin støtter udviklingen af et naturligt kropsforsvar og styrker immunforsvaret.
Foderet EUKANUBA Top Condition indeholder roetrævler til effektiv optagelse af næringsstoffer og er sammensat med en optimal balance af fedtsyrerne omega 6 og 3, som er med til at fremme sund hud og pels.

Ingredienser
Sammensætning: Tørret kylling og kalkun (38 %), (kylling 22 %; naturlig kilde til taurin), majs, knækket majs, hirse, animalsk fedt, fedt, tørrede hele æg, tørrede roetrævler (2,8 %), hydrolyseret animalsk protein, fructooligosaccharider (0,68 %), tørret ølgær, kaliumklorid, fiskeolie (0,43 %), kaliciumkarbonat, natriumklorid Analytiske bestanddele:

INGREDIENT            PROCENT
Protein                              33 %
Fedtindhold                      12,75 %
Omega 6-fedtsyrer             2,45 %
Omega 3-fedtsyrer             0,33 %
Råaske                               7,2 %
Aske                                  1,7 %
Kalcium                             1,05 %
Fosfor                                0,95 %
Magnesium                        0,095 %

Additives: Vitamin A (54547 IU/kg), Vitamin Dз (1398 IU/kg), Vitamin E (223 mg/kg), L-carnitine (100mg/kg). Acidity Regulators: Sodium Bisulphate (0.99%) Trace Elements: Zinc Oxide (220 mg/kg), Manganous Sulphate Monohydrate (133mg/kg), Cupric Sulphate Pentahydrate (37 mg/kg), Potassium Iodide (1.6 mg/kg)

Yderligere information

Vægt N/A
kg

,