EUKANUBA SENIOR

149,00 kr.299,00 kr.

89 % animalsk protein ud af det totale proteinindhold.
Støtter essentielle funktioner hos ældre katte.Antioxsidanter som støtter kroppens immunforsvar.
Indeholder L-karnitin, en naturlig fedtforbrænder.Fiskeolie og et optimalt forhold af omega 6 & 3 fedtsyrer for en sund hud og flot pels.
Rig på letfordøjelige ris. Forebygger urinvejssten.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

DE VÆSENTLIGSTE FORDELE – Hjælper med at fremme sunde tænder- Fremmer tarmens sundhed med præbiotika og fibre- Opbygger og vedligeholder slank muskelmasse med et højt indhold af animalsk protein- Fremmer sund hud og strålende pels med fiskeolie og det optimale forhold mellem omega 6- og 3-fedtsyrer- Understøtter udviklingen af det naturlige forsvar med antioxidanter- Bidrager til at opretholde sund vægt med L-carnitin, en naturlig fedtforbrænder EUKANUBA Top Condition 7+ tørfoder til katte, rig på kylling, er et komplet og afbalanceret foder, der giver din ældre kat al den næring, den har brug for. Dette foder indeholder en høj mængde animalsk protein, som understøtter muskelmassen. Det er rigt på kylling, som indeholder kalcium og andre vigtige mineraler for at styrke og vedligeholde stærke knogler. Antioxidanten E-vitamin støtter udviklingen af et naturligt kropsforsvar og styrker immunforsvaret. EUKANUBA Top Condition indeholder roetrævler, der understøtter sunde indvolde, og indeholder fedtsyrerne omega 6 og 3, som er med til at fremme sund hud og pels.

Ingredienser
Sammensætning: Tørret kylling og kalkun (46 %) (kylling 27 %, en naturlig kilde til taurin), majs, knækket majs, animalsk fedt, hirse, tørrede hele æg, tørrede roetrævler (2,9 %), hydrolyseret animalsk protein, fructooligosaccharider (0,7 %), tørret ølgær, natriumklorid, fiskeolie (0,46 %), kalciumkarbonat Analytiske bestanddele:

INGREDIENSER       PROCENT
Protein                              37 %
Fedtindhold                      18,5 %
Omega 6-fedtsyrer             3,58 %
Omega 3-fedtsyrer             0,48 %
Råaske                               6,8 %
Aske                                  1,5 %
Kalcium                             1,15 %
Fosfor                               1,05 %
Magnesium                        0,09 %

Tilsætningsstoffer: A-vitamin (49.340 IU/kg), Dз-vitamin (523 IU/kg), E-vitamin (1.419 mg/kg), L-carnitin (117 mg/kg). Sporstoffer: Zinkoxid (191 mg/kg), manganosulfat monohydrat (115 mg/kg), kobbersulfatpentahydrat (32 mg/kg), kaliumiodid (1,4) mg/ kg

Fodringsvejledning

VÆGT         FODER (GRAM/DAG)
2 kg                   25-40 g
4 kg                  50-70 g
6 kg                80-110 g
8 kg              105-145 g
10 kg            130-180 g

Sørg altid for, at din kat har adgang til rigeligt frisk vand at drikke. Når man skifter til EUKANUBA, skal det ske gradvist over 4 dage.
Vi anbefaler, at du fodrer din kat to gange om dagen. Opdel den daglige mængde, som vist i oversigten, i 2 måltider.
Din kat spiser måske mere eller mindre afhængig af dens alder, temperament og aktivitetsniveau.

Yderligere information

Vægt N/A
kg

,