EUKANUBA SENIOR MEDIUM BREED 3KG

149,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 8710255145884 Kategorier: ,

Beskrivelse

L-carnitin til at hjælpe med at holde vægten Præbiotisk FOS, MOS og roemasse til at understøtte sund fordøjelseNaturlige kilder til omega-6 & 3 til sund hud og pelsGlucosamin og chondroitin til at hjælpe med at opretholde ledsundhed og mobilitet. Calcium til at fremme stærke knoglerAntioxidant (E- og C-vitamin) til at fremme immunsystemet SPECIALUDVIKLEDET FORMEDE FODERPILLER MED DENTADEFENSE-TANDTEKNOLOGI TIL AT HJÆLPE MED AT HOLDE TÆNDERNE RENE OG SUNDEL-carnitin til at hjælpe med at forbrænde fedtstoffer og opretholde sund muskelmasse Eukanuba tørfoder er rig på frisk kylling og perfekt til ældre hunde af mellemstore racer i alderen fra 10 år.
De valgte ingredienser giver skræddersyet ernæring for at øge din ældre hunds optimale kropsforhold og aktive mobilitet. Eukanuba tørfoder indeholder L-carnitin, som bidrager til reduktion af kropsfedt og giver din hund mulighed for at opretholde en optimal vægt, hvilket resulterer i mindre belastning på leddene. Den skræddersyede fiberblanding af præbiotisk FOS, MOS og roemasse fremmer en sund fordøjelse.
Eukanuba tørfoder er desuden gavnligt for en sund hud og en skinnende pels takket være de naturlige kilder til omega 6 og omega 3. Et indhold af glucosamin og chondroitin hjælper med at opretholde sunde led og mobilitet, og calcium understøtter stærke knogler. Foderet indeholder også antioxidanterne vitamin E og C for at hjælpe med at støtte hundens immunsystem. Derudover understøtter de unikke sekskantede Eukanuba tørfoderpiller og DentaDefense tandplejesystemet rene, sunde tænder på lang sigt. Maden er 100% komplet og afbalanceret. Avanceret ernæring til ældre hunde af mellemstore racer for at understøtte optimale kropsforhold og livslang velvære.

Sammensætning:
Tørret kylling og kalkun (21% indeholder kylling 13%, naturlig kilde til glucosamin, chondroitinsulfat og taurin), fersk kylling (17%), majs, hvede, fjerkræfedt, havre,  fiskemel (naturlig kilde til omega-3 fedtsyrer), ris, byg, tørret roepulp (3%), kyllingesovs, tørrede helæg, mineralstoffer (indeholder natrium hexametafosfat 0.34%), fructooligosaccharider (0.37%, naturlige kostfibre), fiskeolie (naturlig kilde til omega-3 fedtsyrer), mannanoligosaccharider (naturlige kostfibre), glucosamin (fra dyrevæv) (0.04%), chondroitinsulfat (0.004%).

Yderligere information

Vægt 2 kg