EUKANUBA PUPPY&JUNIOR LARGE GRAINFREE OCEAN FISH

399,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 8710255184807 Kategorier: ,

Beskrivelse

Puppy Large breed Eukanuba Grain Free* til hvalpe af store racer er en lavallergen opskrift, der er nøje udviklet for at undgå almindelige allergener.

Den milde formel indeholder glutenfri* søde kartofler, der er en naturlig kilde til fiber, essentielle vitaminer og antioxidanter. Den kyllingefrie opskrift indeholder kun fisk som kilde til animalsk protein. Opskriften er rig på havfisk og indeholder friskfrossen laks, som giver hvalpen alle de animalske proteiner, der er nødvendige for at opbygge og vedligeholde stærke og magre muskler. For yderligere at understøtte en sund fordøjelse indeholder foderet FOS og MOS. Ærter og søde kartofler tjener som en alternativ kilde til kulhydrater. Derudover fremmer naturlige kilder til omega 6- og 3-fedtsyrer en sund hud og strålende pels.

Desuden indeholder vores opskrift, der er skræddersyet til hvalpe af store racer, DHA for at hjælpe hvalpe med at lære og være lettere at træne. Eukanuba Grain Free* til hvalpe af store racer er et godt fundament til at udvikle en sund voksen hund, hvor der er lagt særlig vægt på at undgå almindelige allergifremkaldende forstyrrelser.

*Produceret på en fabrik, der håndterer korn.

Sammensætning: Havfiskemel (22%, naturlig kilde til omega-3-fedtsyrer), hele ærter, kartoffel, søde kartofler,  svinefedt, fersk laks (4%), laksemel (4%), fiskesauce, tørret roepulp (2,4%), solsikkeolie, mineralstoffer, fructooligosaccharider (0,29%, naturlige kostfibre), mannanoligosaccharider (0.15%, naturlige kostfibre).

Yderligere information

Vægt 12,1 kg