Eukanuba LABRADOR RETRIEVER

449,00 kr.

Eukanuba’s tørfoder til voksne hunde til Labrador Retrievere er også velegnet til curly coated og chesapeake bay retrievere.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 8710255121819 Kategorier: ,

Beskrivelse

Labrador Retriver L-carnitin til at hjælpe med at forbrænde fedtstoffer og opretholde sund muskelmasse.
Glucosamine og chondroitin for at opretholde sunde led og støtte aktiv mobilitet L-carnitin og naturlig taurin til at hjælpe med at holde hjertet sundt.

SPECIALUDVIKLEDET FORMEDE FODERPILLER MED DENTADEFENSE-TANDTEKNOLOGI TIL AT HJÆLPE MED AT HOLDE TÆNDERNE RENE OG SUNDE Naturlige kilder til omega-6 & 3 til sund hud og pels.
Eukanuba’s tørfoder til voksne hunde til Labrador Retrievere er også velegnet til curly coated og chesapeake bay retrievere. Det indeholder L-carnitin og naturlig taurin, som er vigtige næringsstoffer, der hjælper med at holde din hunds hjerte sundt. Desuden hjælper et specifikt indhold af L-carnitin hunden med naturlig fedtforbrænding. Dette Breed Nutrition foder er tilsat glucosamin og chondroitinsulfat, der hjælper med at fremme sunde led. Tørfoderet indeholder også Omega-6 og 3 fedtsyrer, der fremmer en sund hud og strålende pels. Eukanuba Breed Nutrition-formler er udviklet sammen med dyrlæger og anbefales af topopdrættere. De er lavet med førsteklasses ingredienser i høj kvalitet for at give din hund en 100 % komplet og afbalanceret ernæring. Al Eukanubas tørfoder til voksne hunde har den unikke sekskantede kibble-facon og er kombineret med DentaDefense-teknologi for at hjælpe med at holde hundens tænder rene og sunde.   Tørret kylling og kalkun (22% indeholder kylling 13%, naturlig kilde til glucosamin, chondroitinsulfat og taurin), majs, hvede, durra, byg, svinefedt, fersk kylling (4%), tørret roepulp (2.8%), kyllingesovs, mineralstoffer (indeholder natrium hexametafosfat 0.38%), tørrede helæg, fiskeolie (naturlig kilde til omega-3 fedtsyrer), fructooligosaccharider (0.28%, naturlige kostfibre), hørfrø, ølgær (naturlig kilde til B-vitaminer og selen), glucosamin (fra dyrevæv) (450mg/kg), chondroitinsulfat (45mg/kg).

 

indhold: 12 kg

Yderligere information

Vægt 12,1 kg