Dengie Healthy Hooves Melassefri -20 kg

269,00 kr.

Dengie Healthy Hooves Melassefri er ”slankelucernen” til hesten der behøver kaloriefattig kost.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5028331000723 Kategorier: ,

Beskrivelse

Dengie Healthy Hooves Melassefri er ”slankelucernen” til hesten der behøver kaloriefattig kost, men hvor der ikke må gås på kompromis med tildelingen af fibre, for at opretholde den sunde fordøjelse hos hesten samt en god mæthedsfornemmelse.
Dengie Healthy Hooves Melassefri er et komplet afbalanceret fiberfoder tilsat vitaminer og mineraler, udviklet til heste og ponyer med et sensitivt stofskifte. Produktet er tilsat ekstra biotin for at støtte hovene, der ofte kan være udsat hos sådanne. Produktet kan anvendes alene sammen med grovfoder eller tildeles i lavere mængde, suppleret med et rent vitamin og mineral produkt (f.eks. Salvana hestevitamin og mineral der er kornfrie). Der er tilsat hvidløg for god smagbarhed, men ingen tilsat sukker og ej heller konserveringsmidler.

Dengie Horse Feeds startede som et landmandskooperativ i 1968 og drives i dag stadig under samme etos ved at understøtte lokal landbrugsdrift, tage hensyn til miljøet og dyrke stærke bånd til lokalsamfundet. Dengie, der har været hofleverandør siden 2007, er UK’s førende producent af fiberbaseret hestefoder og den største leverandør af lucerne, som danner basis for virksomhedens omfattende produktportefølje. Lucerne, en miljøvenlig afgrøde med bemærkelsesværdige sundhedsfremmende egenskaber til heste og ponyer, høstes fra marker i Essex og Lincolnshire, tæt på Dengies to produktionssteder, hvor den tørres og blandes med andre indholdsstoffer. Anvendelse af hjemmedyrkede råmaterialer hjælper Dengie med at holde fodertransporten nede på et minimum, bevare alting så friskt som muligt og muliggøre let sporbarhed, således at alle foderposer kan spores tilbage til de marker, hvor de blev dyrket. Uddannelse er livsnerven i Dengies historie, da virksomheden forsøger at fremme vigtigheden af at holde heste og ponyer i fin form ved at fodre dem med den kost, som naturen har tiltænkt dem. Dengie har gjort dette i mere end 40 år, og der er ikke tvivl om, at virksomheden vil fortsætte med at gøre det i mange, mange flere.

Fodervejledning: Velegnet til overvægtige heste og ponyer.
Tildeles med 500g pr. 100 kg hest – ved mindre tildeling suppleret med vitaminer og mineraler.

Sammensætning: Lucernepiller, Lucernestruktur, Grønhøstet havrehalm, Koldpresset Rapsolie, Hvidløg, Vitaminer og Mineraler.

Analytiske bestanddele pr/kg:
Fordøjelig energi 0.62 Fe/kg, Råprotein 9%, Råfedt 5%, Fibre 27%, Stivelse 1.5%, Naturligt forekommende sukker 2.5%, Kobber 12 mg, Mangan 46 mg, Selen 0.33 mg, Zink 64 mg, Jod 0.2 mg, Vitamin A 10.000 IE, Vitamin D3 1200 IE, Vitamin E 150 IE, Vitamin B1 7 mg, Vitamin B2 20 mg, Vitamin B6 16 mg, Vitamin B12 0.2 mg, Biotin 6 mg, Nikotinsyre 180 mg, Folinsyre 32 mg, cholinklorid 213 mg, Calcium Pantothenat 50 mg, Aromastoffer: naturlig hvidløg.

Yderligere information

Vægt 20 kg