Carstel Smart Electrolyte

249,00 kr.

Smart Electrolyte er korrekt sammensat i rette forhold til at erstatte alle de elektrolytter, som hesten mister, når den sveder.

6 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

Smart Electrolyte

En tilskuds-serie af produkter, der gør en forskel!

Smart Electrolyte er korrekt sammensat i rette forhold til at erstatte alle de elektrolytter, som hesten mister, når den sveder.

Elektrolytter er en fælles betegnelse for de mineraler, som er bundet i en saltform. Hesten bruger disse elektrolytter eller salte til at opretholde dens salt- og væskebalance i kroppen.

Når hesten sveder, mister den elektrolytter samt væske. Det vil ikke være nok at tildele væske uden også at give elektrolytterne, hvis hesten er i mangel. Så vil den drikke og drikke uden at komme i balance. Ved at tildele elektrolytter stimulerer man samtidig hestens drikkelyst.

Elektrolytter er med til at binde væske i hestens krop. Muskler indeholder en stor mængde væske, og netop for præstationsheste er det vigtigt, at væsken opretholdes i muskelgrupperne.

Vi anbefaler at give Smart Electrolyte i en fiberholdig mash, fx Smart Zero Mash. Lad Smart Electrolyte trække sammen med mash’en for at få mineralerne til at binde på fibrene or et bedre optag i bagtarmen samt opretholdelse af vandreservoiret i bagtarmen.
Ved hårdere stævner, kan man med fordel tildele Smart Electrolyte 2-3 dage før stævnestart, for at få væske nok ud til musklerne og sikre bedre udholdenhed.

Smart Electrolyte er tilsat vanilje, som giver en dejlig sødlig smag og duft, som hestene foretrækker.

DOSERING: 

Moderat træning Hård træning
Hest, ca. 500 kg 1 ske 1,5 ske
Pony, ca. 250 kg 0,5 ske 1 ske

1 ske = 28 g

DAGLIG RATION TILDELER HESTEN: 

Klorid 7,7 g
Natrium 4,1 g
Kalium 1,7 g
Magnesium 0,1 g
Calcium 0,1 g

PAKNING:
2 kg spand

Pulveriseret

Sammensætning

Glucose, Natriumklorid, kaliumklorid, natriumsulfat, magnesiumacetat, calciumcarbonat, vanilje

Yderligere information

Vægt 2 kg