byAstrup KÆPHEST, HVID M/PLETTER

379,00 kr.

2 på lager

Kategori:

Beskrivelse

byASRTUP har opdateret designet på vores populære kæpheste, og har gjort det nemmere at tage din egen kæphest med ud på eventyr. Den nye smarte rygsæk i lækker fløjl, har nu gjort det endnu nemmere at tage kæpheste med rundt til vennerne.
Rygsækken medfølger når du køber en af vores kæpheste.
Kæphestepinden er blevet kortere og måler 40 cm, så hestens totale højde er 68 cm. Den kortere pind kan være en fordel, når man øver kæpheste spring.

Kan du bedst lide at lege riddere, cowboy og indianere eller vil du hellere lege rideskole og hoppe over forhindringer, løbe fuld galop og træne dressur?
Elsker du at nusse og kramme, strigle, fodre eller øve sig i at lave flotte rosenknopper og tage hovedtøj af og på? Mulighederne er mange og det er kun fantasien, der sætter grænser for aktiviteterne med din kæphest, hvilket gør den perfekt til aktiv leg både ude og inde.

Alle kæpheste fra byASTRUP® er i lækker, blød kvalitet og fås i 6 forskellige farver og designs. De er alle sammen helt tamme og meget søde, så man har rig mulighed for at finde en personlig favorit. Alle kæpheste kommer med hovedtøj, og det er muligt at tilkøbe andre designs.

Mangler I inspiration til forhindringer, pleje og flotte stævnepræmier, har byASTRUP® flere produkter i kæphesteuniverset.