Blue Hors Muscl’ E-vitamin

269,00 kr.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5706711401734 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Information om produktet

E-vitaminer til hesten

Blue Hors Muscle’E er et kosttilskud til heste, der indeholder en kombination af vitamin Eorganisk selen og lysin. E-vitamin er vigtig for hestens muskelfunktion, nervesystem, kredsløb og reproduktionsevne og er afgørende, ved forhøjet muskelaktivitet hos hesten.

Når hesten arbejder, sker der små skader på muskelfibrene, og der frigives affaldsstoffer. Muscl’ E-vitamin består hovedsageligt af (Naturlige) E-vitaminer, som er en antioxidant, der er med til at neutralisere affaldsstoffer, der kan ophobe sig i musklerne, så hesten hurtigere kan restituere og dermed reduceres risikoen for muskelømhed.

Muscl’E-vitamin indeholder ligeledes organisk selen, som er et vigtigt mineral, som hjælper med at understøtte E-vitaminets funktion og dermed hestens immunsystem samt muskelfunktion. Selen er en relevant tilsætning, da vi i Danmark har et lavt indhold af Selen i jorden (kilde: miljøstyrelsen). Selen har, ligesom hos mennesker, en positiv indvirkning på hovkvaliteten samtidig med at det styrker hud og hår. Vi har tilsat organisk selen, for at sikre en bedre optagelighed. Slutteligt indeholder Muscl’ E vitamin Lysin som er en aminosyre, der er afgørende for muskeludvikling og vedligeholdelse. Det hjælper med at opbygge protein, som er en vigtig byggesten i musklerne.

 

Hvorfor vælge organiske råvarer?

Organiske råvarer anses generelt for at være bedre for hestens krop end syntetiske eller kemisk fremstillede ingredienser. Organiske råvarer har normalt en højere biotilgængelighed, hvilket betyder, at hesten kan absorbere (optage) og udnytte råvaren bedre. Dette kan resultere i bedre resultater og sundhedsmæssige fordele for hesten. Muscl’ E er produceret med nøje udvalgte organisk dyrkede råvarer, der er effektive for hestens krop.

 

Hvornår skal min heste have E-vitamin?

Sport/konkurrence/træning: E-vitamin er relevant ved forhøjet muskelaktivitet hos hesten. Vi anbefaler derfor Blue Hors Muscl’E Vitamin ved hård træning, i forbindelse med overgang til hårdere træning, når unghesten tages i brug samt når hesten skal transporteres.

Avl: E-vitamin anbefales også til avlsdyr for at fremme reproduktionsevnen, da E-vitamin er en effektiv antioxidant som bekæmper de frie radikaler, der bl.a. fremkaldes af fysisk udmattelse; herunder ifm. vækst, foling og reproduktion. Produktet er derfor også velegnet til drægtige eller lakterende hopper. Muskelaktiviteten stiger også hos den drægtige hoppe de sidste 2 måneder inden foling, hvorfor E-vitaminet i kroppen brændes hurtigere af – her anbefales det at tilføje den “høje” dosis jf. nedenstående fodringsvejledning. Hopper i brunst kan nøjes med den “lave dosis” nedenfor.

 

Fodringsvejledning

Cylinderen indeholder 1,5 kg. og der medfølger en måleske. 1 mål = 13 g.

500 kg.:
Ved konkurrence og hård træning: 26 – 52 g. dagligt (2-4 måleskeer)

Avl: De sidste par måneder hos den drægtige hoppe: 26 – 52 g. dagligt (2-4 måleskeer)

Når det daglige foder er E-vitaminfattigt eller heste i brunst: 13 – 26 g. dagligt. (1-2 måleskeer)

350 kg.:
Ved konkurrence og hård træning: 13 – 26 g. dagligt. (1-2 måleskeer)

Avl: De sidste par måneder hos den drægtige hoppe: 13 – 26 g. dagligt. (1-2 måleskeer)

Når det daglige foder er E-vitaminfattigt eller heste i brunst: 6 – 13 g. dagligt. (½ – 1 måleske)

Afstemmes med og iblandes det øvrige foder.

Glem ikke at se nærmere på vores muskelopbyggende produkt Blue Hors Muscle Build samt masssagegel Hot & Cool. Læs eventuelt mere om Muscle Build og Muscl’ E i indlægget her

Ingredienser

Tilsætningsstoffer pr. kg.: Ernæringsmæssige:
Vitamin E, naturligt (D-alfa-tokoferol): 18364 mg (Det naturlige E-vitamin er 36% mere optageligt for hesten end den syntetiske udgave.)

Vitamin E (DL-Alfa-tokoferol): 14628 mg
Selenomethionin produceret af Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3399: 6818,18 mg (Se: 15 mg)
L-lysin: 100 g.

Analytiske bestanddele:
Råprotein 14,96%
Råfedt/råfett 0%
Råfibre 0%
Råaske 31,90%
Calcium 12,60%
Natrium 0%

Sammensætning:
Dextrose, Calciumcarbonat, L-Lysin-sulfat, Luctarom (aroma)

1,5 kg.

Yderligere information

Vægt 2 kg