Blue Hors Multi Balm

59,00 kr.

8 på lager

Varenummer (SKU): 5701566551252 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Information om produktet

Plejende og blødgørende hudpleje og læbepomade – til dig!

Blue Hors Multi Balm er en plejende og blødgørende balm, der er specielt udviklet til at give en nærende og fugtgivende behandling. Denne balm indeholder en blanding af naturlige ingredienser, herunder E-vitamin, havre- og honning ekstrakt, som hver især har deres unikke fordele.

  • E-vitamin er kendt for at være en kraftig antioxidant, der hjælper med at beskytte huden og bidrage til at regenerere huden, hvilket gør det til en afgørende ingrediens i enhver hudplejeprodukt.
  • Havre er kendt for at være en mild eksfolierende ingrediens, der kan bidrage til at forbedre hudens tekstur eksempelvis ifm. skrammer.
  • Honning er kendt for sine antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber og hjælper med at berolige og lindre huden

Multi balmen er med andre ord en multisalve, som blandt andet kan bl.a. kan anvendes til at pleje tørre læber, lindre mindre solskader eksempelvis på læberne, lindre kløe ifm. små skrammer, pleje neglebånd, fugtgive tørre hænder, albuer og fødder m.m.

Med sin praktiske størrelse på 15 ml, kan Blue Hors Multi Balm tages med overalt, så du altid kan have den ved hånden til at pleje og beskytte din hud.

 

Blue Hors tøjkollektion

Pssst… Vidste du, at Blue Hors har et særligt udvalgt sortiment af beklædning til ryttere? Vi har både polo’er, soft shells og jakker, til både herre og damer.