Blue Hors After Work Shampoo

169,00 kr.

6 på lager

Varenummer (SKU): 5706711403141 Kategorier: ,

Beskrivelse

Muskel shampoo – ægte wellness til din hest

Blue Hors After Work Shampoo er den perfekte shampoo til din hest efter endt arbejde. Med en unik sammensætning af ingredienser, giver denne shampoo din hest øget velvære og sætter gang i blodcirkulationen.

Shampooen er særdeles velegnet til afvaskning af hestens krop og ben efter ridning, da den hjælper på ømhed og spænding i musklerne efter hårdt arbejde.
Shampooen renser i dybden og blødgør både hud og pels, samtidig med at shampooen virker beroligende og afslappende.

1 Liter.

Brugsanvisning:
Brug ca. 30 ml. i 1 liter vand. Vask hesten med svamp – brug gerne Blue Hors svampen til formålet – og massér omhyggeligt påkrævede områder.
Skylles grundigt ud. I stedet for at blande shampooen op i vand, kan den også anvendes ufortyndet.
Lad evt. shampooen sidde et par minutter inden afskylning.

 

Ingredienser

Aqua, Isopropylalkohol, Natriumlaureth-12, Sulfat, Cocamid-DEA, PEG-15-Cocopolymin

Isopropylalkohol er med til at dræbe bakterier og forhindre infektioner i huden, som kan opstå efter en hård arbejdsdag. Natriumlaureth-12 sulfat er med til at fjerne snavs og overskydende olier, så din hest får en ren og frisk pels. Cocamid-DEA er en mild og skånsom ingrediens, som hjælper med at bevare fugten i huden og pelsen.

Den unikke sammensætning af ingredienser i Blue Hors After Work Shampoo inkluderer også PEG-15-Cocopolymin, som har en beroligende effekt på din hests hud og hjælper med at øge blodcirkulationen. Dette kan bidrage til at mindske træthed og muskelspændinger efter arbejde.

Yderligere information

Vægt 1 kg