Dengie Alfa-A Melassefri – 15 kg

219,00 kr.

Dengie Alfa-A Melassefri er en unik kombination af lucernestruktur og lucernepiller.

2 på lager

Varenummer (SKU): 5028331001027 Kategorier: ,

Beskrivelse

Den mest velsmagende lucernevariant fra Dengie!
Dengie Alfa-A Melassefri er en unik kombination af lucernestruktur og lucernepiller. Produktet coates med koldpresset rapsolie og tilsættes velsmagende sunde urter, som bukkehorn og mynte, der udover de sundhedsmæssige egenskaber også gør produktet uimodståeligt for selv den mest kræsne hest eller pony. Produktet er optimalt til heste der er sensitive overfor sukker og stivelse, men på samme tid behøver gode og sunde foderenheder med et højt fiberindhold og en god proteinsammensætning.
Dengie Alfa-A Melassefri indeholder hele lucerneplanten og dermed også den vigtige bladmasse, med alle de gode næringsstoffer, strukturen er blød, hvilket generelt er ét af kendetegnene ved Dengie’s lucerner. Alfa-A kan udgøre en betydelig del af foderplanen, eller stå alene sammen med vitaminer og mineraler (f.eks. Salvana Hestevitamin og mineral), samt hø til de heste der ikke behøver kraftfoder.
Alfa-A Melassefri er desuden ikke tilsat nogen form for konserveringsmiddel og er således et meget ”rent” produkt.

Dengie Horse Feeds startede som et landmandskooperativ i 1968 og drives i dag stadig under samme etos ved at understøtte lokal landbrugsdrift, tage hensyn til miljøet og dyrke stærke bånd til lokalsamfundet. Dengie, der har været hofleverandør siden 2007, er UK’s førende producent af fiberbaseret hestefoder og den største leverandør af lucerne, som danner basis for virksomhedens omfattende produktportefølje. Lucerne, en miljøvenlig afgrøde med bemærkelsesværdige sundhedsfremmende egenskaber til heste og ponyer, høstes fra marker i Essex og Lincolnshire, tæt på Dengies to produktionssteder, hvor den tørres og blandes med andre indholdsstoffer. Anvendelse af hjemmedyrkede råmaterialer hjælper Dengie med at holde fodertransporten nede på et minimum, bevare alting så friskt som muligt og muliggøre let sporbarhed, således at alle foderposer kan spores tilbage til de marker, hvor de blev dyrket. Uddannelse er livsnerven i Dengies historie, da virksomheden forsøger at fremme vigtigheden af at holde heste og ponyer i fin form ved at fodre dem med den kost, som naturen har tiltænkt dem. Dengie har gjort dette i mere end 40 år, og der er ikke tvivl om, at virksomheden vil fortsætte med at gøre det i mange, mange flere.

Fodervejledning: Op til 500g pr. 100 kg hest.

Sammensætning: Lucerne 74%, Lucernepiller 20%, Koldpresset rapsolie 6%, Bukkehorn og Mint <1%.

Analytiske bestanddele pr/kg:
Fordøjelig energi 0.83 Fe/kg, Råprotein 14%, Råfedt 8,5%, Fibre 27%, Stivelse 2%, Naturligt forekommende sukker 4.5%.

Yderligere information

Vægt 15 kg